Goed om rekening mee te houden

Ga je je kindje masseren? Zorg dan dat je je sieraden thuis alvast af doet en korte nagels hebt. BabyPlons kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies of diefstal van persoonlijke eigendommen.

Baby’s < 2 maanden hebben nog veel slaap nodig, daarom kunnen ze niet altijd de gehele massage volhouden.

Staat jou baby onder toezicht van een arts of heb je twijfels of jou baby mag komen floaten? Bel dan altijd de behandeld arts.

Ook bij: heupafwijkingen, spina bifida, na een operatie, geelzucht, zwakke baby, longafwijking, wervel problematiek, gewrichtsproblematiek en een chromosomale afwijking.

Ook premature/ dysmature baby’s zijn bij ons van harte welkom. Wel is het advies om dit van te voren even met de behandelend arts te overleggen ( ook als alles goed is ) Premature/ dysmature ( te licht voor de duur van de zwangerschap ) deze kinderen zijn vaak wat kleiner dan gemiddeld, het is voor ons van belang dat ze goed in de float banden passen.

Je kunt jou bezoek beter uitstellen als je baby koorts heeft >38 graden, een vaccinatie heeft gehad (minimaal 3 dagen ertussen ) ook als je baby griep heeft ( met koorts ) of diarree kun je je bezoek beter uitstellen. Is je baby alleen verkouden? Dan kan hij of zij gewoon komen. Twijfel je? Je kunt ons natuurlijk altijd even bellen of een whatsapp sturen.

Floaten is niet toegestaan bij:

  • Koorts
  • Griep
  • Infectieziekten
  • Open wonden
  • Hartafwijking
  • Heupafwijking
  • Floaten kost energie, het is dus fijn dat je baby wat brandstof heeft om tijdens het floaten te gebruiken. We raden je daarom aan om 10-30 minuten voor je sessie je baby (extra) te voeden. Het is belangrijk dat je baby in ieder geval niet hongerig aan je sessie begint. Natuurlijk is bijvoeden tijdens de sessie geen probleem, net zoals dat het geen probleem is dat je baby vrij snel na de voeding het water in gaat.
×